Eat fruit, do sport and become fitter

2015.02.11 15:27

Egy ideje már beleestem abba a "hibába",  - ha lehet így mondani - hogy nem sportolok eleget. Eszegetem üldögélve a névnapomra kapott csokit, és a könyvemet tartva a másik kezemben kizárom a külvilágot. Érzem magamon, hogy fáradékonyabb, és néha ingerültebb vagyok, mint szoktam lenni... Foghatjuk ezt a téli fáradtságra, amikor nincs kedvünk kimozdulni, sőt többnyire az idő sem engedi, de be kell látni, hogy igenis sokan hajlamosak vagyunk eltunyulni. Szóval, ma egy frissítő bejegyzést szántam nektek néhány tippel, amivel egészségesebbnek és könyebbnek érezhetitek magatokat. A sportolás nemcsak fittebbé tesz, de energialevezetésnek is jó, amiből bizony néha rengeteg felhalmozódik ebben az időszakban. És, egy dolog, amit sokan félreértenek: lehetsz anélkül is fitt, étkezhetsz anélkül is egészségesen, hogy fogyókúrára fognád magad. Mert az finoman szólva is kínszenvedés. Csak két napig próbáltam, de elegem is lett belőle.......

Először jöjjenek a gyümölcsök, és a belőlük készíthető finomságok:

                                                A receptet megtaláljátok a lap alján!

Narancs+vérnarancs+gránátalma...natúr joghurt+szeder+málna+müzli+lenmag(?)...narancs+banán összeturmixolva.....

 

Sportok: az úszás kifejezetten könnyű, és még annyira sem kell magad megerőltetned, mint a szárazföldön. A talajtorna is jól átmozgat, a fitness gyakorlatokkal pedig megnyújthatod az izmaidat, és hajlékonyabb is lehetsz.

 

Francia toast tekercsek Betty Crocker oldaláról:

Hozzávalók: 8 szelet fehér szendvicskenyér, 2 tojás, 3 evőkanál tej, 1/3 csésze cukor, 1 teáskanál őrölt fahéj, vaj a sütéshez

Végy egy szelet fehér kenyeret, és jól laposítsd el egy sodrófával.Tegyél az egyik végére krémsajtot, amit gyümölccsel vagy mogyóróvajjal is kombinálhatsz. Bármit, rá van bízva fantáziádra és az ízlésvilágodra! Szorosan csavard össze a szeletet a töltelékkel. Egy sekély tálban keverd össze a tejet és a tojást, egy másik tálban pedig a cukrot és a fahéjat. Mártsd a tekercset a tojásos keverékbe, majd forgasd meg a fahéjas cukorban. Tegyél egy darab vajat a serpenyőbe, és süsd addig, míg aranybarna nem lesz. Ezután forgasd meg még egyszer a fahéjas cukorban.

Jó étvágyat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

by Rachel